RA van Kester

Master Grower R&A van Kester

André: “Eerst keken wij mee over de schouder van vader Rinus, later namen wij het stokje van hem over. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een modern chrysantenbedrijf van 4,5 hectare. Heel bewust hebben wij ons gespecialiseerd in de troschrysant Baltica, een anemoonvormige witte bloem met een diepgroen hart. Wij doen graag één iets heel goed.

Door uitmuntende vakkennis over dit ras en onze perfectionistische karakters zijn wij in staat 365 dagen per jaar topkwaliteit te leveren. Betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit, dat is waar het bij ons om draait.”

René: “André is aanspreekpunt voor de klanten en verantwoordelijk voor de afzet. Wij proberen onze klanten altijd tegemoet te komen en te ontzorgen, zodat iedereen meer dan tevreden is met onze service én onze bloemen!

Ik ben binnen het bedrijf vooral bezig met teelt, klimaat, biologische gewasbescherming en lichtintensiteit: alles moet kloppen om continue hoogwaardige kwaliteit te garanderen. Het gaat bij ons niet om aantallen, maar om perfectie.”

R&A van Kester waar topkwaliteit vanzelfsprekend is. Nu én in de toekomst.

BALTICA

VBN: 101507

Contact

Andre van Kester

Bart van Kester

Rene van Kester

M 06-10629959
T 0174-292632
ra@vannova.nl

Tuinadres

Heulweg 33A
2295 KA Kwintsheul

Postadres

Heulweg 33A
2295 KA Kwintsheul